Produkter - produktion och försäljning

Special emballage, Exportemballage

Huvudsysselsättningen är och har alltid varit special emballage i trä. Vi tillverkar många olika slags lådor främst för export i korta serier eller enstaka lådor. Till en del kunder gör vi frekvent ett litet ”standardsortiment”. Vi utför också en del packning mm.

Vi har varit med från början när krav började ställas på virket, först med Sundhetscertifikat som sedermera mynnat ut i standarden ISPM 15, vi kan detta.

Våra lådor skickas till alla världsdelar, och vi ser till att de stämplas på rätt sätt och ivissa fall kompletteras med intyg. Allt vi tillverkar är minst godkänt för ISPM 15.

Standard emballage

Vi har också satsat på att lagerhålla ett sortiment med standard emballage såsom, pallar, pallkragar samt diverse skivor pallock, iläggskivor mm.

Vi vänder oss till kunder som vill handla mindre mängder eller enstaka emballage av dessa slag.

Skivor

Under 2000-talet har vi investerat och satsat mycket på skivmaterial och idag tillverkas en hel del produkter av detta slag.

Vi sågar mycket i vår moderna skivklyv med stor precision. Olika slags material som lagerförs är Plywood, OSB, HDF, MDF, Board, även massiva träskivor och laminerade produkter.

Vi tillverkar också en del inredningsprodukter såsom, köksbänkskivor, mäss inredningar, skjutdörrar, mm mm Under vägen har vi tillsammans med våra kunder sett möjlighet att såga även viss plast och t ex plexiglas med mycket bra resultat.

Övrigt produkter

Vår produktion ligger nära besläktad med vanligt snickeri och byggnation varvid en del tillverkning även på detta område utförs. Kan nämna produkter såsom, grindar, staket, bodar, lekstugor, Friggebodar, inredningar på lager Mobilhotell, mm.

Dessa produkter får tillverkas i mån av tid och inte sällan har vi lite ont om just den varan.

Eslövs Emballage AB • Telefon 0413-555 173